19 juli 2019

MI•Award2019

MIA•H vindt het belangrijk jong creatief talent te ondersteunen en een duwtje te geven op hun weg naar volwaardige ondernemers. Daarom werd vorig jaar voor het eerst de MI•Award in het leven geroepen, een erkenning voor de creatieveling, de maker, de start up, de student, de fashionable soul, de accessory soul, de techneut, de handen. Kortom de #areyouamia die van zijn passie zijn onderneming wil maken.

 

De genomineerden maken een kans op een 10 dagen kaart ter waarde van €150 of op gebruik van onze machines ter waarde van €150.

 

Laatstejaarsstudenten aan de PXL-MAD School Of Arts, LUCA School Of Arts en aan de opleiding juweelontwerp en modeontwerp aan Syntra Limburg maken een kans om een MI•Award te winnen. Dit jaar zijn er bij de opleiding productdesign van LUCA School Of Arts twee genomineerden. Bij de opleiding juweelontwerp aan de Syntra zijn vijftien studenten genomineerd en bij de opleiding modeontwerp zijn het er zes.

 

Annabel Goris, laatstejaarstudent juweelontwerp aan de PXL MAD heeft als eerste een  MI•Award2019 in de wacht gesleept. Als oprichter van de creatieve studio LEBANNA is Annabel met haar collectie de perfecte vertaalslag naar een #areyouamia. Ze is master – letterlijk en figuurlijk – in het verbinden van verschillende werelden, diverse materialen en technieken, lokaal met globaal. Met haar collectie “Odd fella’s” is ze klaar om haar eerste globale stappen te zetten.

 

Wil je wat meer lezen over Annabel Goris? Klik dan hier.