9 oktober 2018

Maud Ordutowski wint Drisag Design Contest

 

Drisag daagde de studenten interieurarchitectuur van UHasselt uit om met een creatieve blik na te denken over het nieuwe werken. Kers op de taart is de Drisag Desing Contest Award. De opdracht was het ‘nieuwe werken’ vormgeven en ontwerpen. Hoe kan men het werk makkelijker, vlotter en dynamischer maken aan de hand van een object en dat met een blik op de toekomst gericht.

Maud was één van die deelnemers, met haar GOEASY. Een handig hulpmiddel waarbij het dagelijks verhuizen van laptop, pennen,… op de werkplaats plots veel makkelijker gaat. De draagtas kan op de werkplek dienst doen als opbergplek en vervangt hierbij de lades van het bureau. Die laatsten zullen in de toekomst van het ‘nieuwe werken’ niet meer moeten gebruikt worden. Met dit ontwerp werd Maud één van de drie trotse winnaars van de Drisag Design Contest. Het prototype van GOEASY werd gemaakt bij MIA•H Mode Incubator en Accessoires in Hasselt en Maud mag trots zijn op haar resultaat. 

Haar ontwerp wordt opgenomen in het Drisag product portfolio. Op Instagram kan je zien hoe blij Maud was met haar award!