< terug

 

Snijplotter

 

Werking

Belettering, bestickering, reclameborden, spuitsjablonen, het maken van afbeeldingen voor textiel, privacyfolie en nog veel meer. De Vinylsnijder of snijplotter is een compacte en veelzijdige machine. Door middel van een vectortekening (inkscape, illustrator, vectorworks,…) wordt de machine aangestuurd. De kop bevat een klein mesje dat met de juiste snelheid en hoogte door de toplaag van je materiaal snijdt. De machine wordt aangestuurd door de relatief eenvoudige aansturingssoftware Signcut.

 

Interessant om te weten is dat het mesje ook vervangen kan worden door een pennetje waarmee je eindeloos lange vectortekeningen kan tekenen op papier.

 

Bestanden dienen aangeleverd te worden in eps. of svg.

 

Technische specificaties

  • Snijoppervlak van de snijplotter is 60 cm

 

Materiaal

Textiel toepassing of stickervel of spuitsjabloon?

In het maaklabo hebben we van elke soort folie een paar rollen op voorraad. Materialen die door onze snijplotter gesneden kunnen worden zijn:

 

  • Textiel: Flexfolie en Flockfolie

  • Sticker: Vinyl

  • Spuitsjabloon: Vinyl – Deze folie kan gebruikt worden voor het maken van sjablonen voor airbrush, body-painters en carrosserie spuiters.

 

We hebben verschillende kleuren folies in onze basisvoorraad. De kostprijs van een rol van 60 cm breed bedraagt per 10 cm 1,50€. Voor een rol van 30 cm betaal je per 10 cm 0,50€.

 

Wil je je eigen folie meebrengen? Spreek dit dan even af met de atelier verantwoordelijke.

 

Overige informatie

Naast de vinylsnijder beschikken wij over een transferpers. Je uitgesneden flexfolies kan je ter plaatse op T-shirts, tassen en andere textiele ondergronden bedrukken. Let op! Dit werkt enkel met flock en flexfolie, niet met vinyl.

 

Prijs

€15 of 3 MIA's / u excl. btw (exclusief materiaal)

 

Reserveren? Of heb je een vraag?

 

Stuur ons een mailtje!

 

Heb je hulp nodig met het gebruik van de snijplotter, de aan te leveren bestanden of materialen? Laat het ons even weten en we helpen je graag verder!