1 augustus 2019

Oproep aan de startende ondernemer in de mode-, accessoire- en materiaalsector!

 

Co working spaces komen alsmaar meer voor. Begrijpelijk, want ze bieden een tal van voordelen. We zijn trots om bij de mooiste co-workingspaces te behoren luidens een artikel in de Flair van april.

 

Als startup is het niet altijd evident om al meteen een eigen bureauplek aan te schaffen. MIA.H heeft faciliteiten op maat voor elke starter gaande van gesloten kantoorruimtes, open werkplekken, flexplekken tot een 10 dagen kaart. Voorts beschikken we over vergaderruimtes, polyvalente plekken, keuken enzovoorts.  Een ander voordeel van een co working space zoals bij ons is dat je omringd bent door soortgenoten. Zo onstaan er cross-overs waar we van elkaar kunnen bijleren. Niet alleen motiveren je collega-ondernemers je, maar ook wij zorgen voor een korte opvolging.

 

The cherry on the MIA.H pie is het maaklabo, en dit is niet enkel iets waar je als start up van kan profiteren. Elke creatieveling, elke maker, elke techneut, elke professional, kortom iedereen, is welkom om gebruik te maken van één van de 17 machines die het maaklabo rijk is.

 

Omgeven door een web van professionele kennis en ondersteuning kan de starter groeien in zijn eigen business verhaal. Je start up lanceren vanuit een incubator wil dus zeggen dat je vooral sneller vooruit kan gaan.

 

Heb je interesse in een co-working space? Aarzel dan niet om ons te contacteren!