2019May 25

Workshop Productfotografie op maat

MIA-H

Schaaf je fotografieskills bij tijdens deze eendagsworkshop Productfotografie op maat.

In deze workshop leer je de kneepjes van het vak om jouw product op zijn best te fotograferen en te presenteren. In een portfolio, op een website of webshop, … Goede beelden van jouw artistiek werk, collectie en/of product zijn overal een meerwaarde.

Professioneel studiofotograaf Reginald Tackoen van One Fish Apart leert je op een volledige zaterdag de kneepjes van het vak en deelt tips en tricks voor jouw specifiek product. De workshop is opgedeeld in 2 delen: een praktijkgedeelte in de studio en een Photoshopgedeelte.

In de voormiddag leer je werken met het studiomateriaal, worden de camerainstellingen behandeld en ontdek je de specifieke belichtingsopstelling die het best werkt voor jouw product. Je gaat zelf aan de slag in de fotostudio.
In de namiddag ga je met je gemaakte beelden aan het werk. In Photoshop leer je het product los te maken van de achtergrond en op een willekeurige achtergrond te monteren, retoucheren, schaduwen, reflectie,… Je leert jouw beelden volledig te optimaliseren, digitaal en drukklaar te maken.

Aangezien alle producten en materialen een iets andere benadering vragen qua belichting vragen we je na inschrijving een snapshot van het product door te sturen zodoende Reginald een persoonlijke belichtingsopstelling kan voorbereiden. De workshop is dus helemaal op maat van jouw noden. Na de workshop ben je niet enkel de ontwerper, maker of bedenker maar ook de ideale productfotograaf van je eigen werk.

Mee te brengen door de deelnemer:
- Eigen werk
- Spiegelreflexcamera
- Computer
- Photoshop
- Eventueel achtergrond materiaal

Voorzien door MIA•H:
- Fotostudio materiaal
- Digitale cursus van het studio gedeelte en instructiefilmpjes van het photoshop gedeelte
- Lunch
- Koffie en water

Praktisch:
Zaterdag 25 Mei
9u30 – 12u30: Studio
13u30 – 16u30: Photoshop
Prijs: 150€ incl. btw
Inschrijven

Geen spiegelreflexcamera of Photoshop? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.