2018sep 18

Nieuwe business modellen: Sociaal - duurzaam en circulair

MIA-H

VAKlab: Passe-Partout
met Jan Jonker

 

Ben je zelf op zoek naar andere manieren om business te genereren? Wil je als vakman geïnspireerd worden door nieuwe vormen van ondernemerschap, waar duurzaamheid en sociaal engagement key elementen zijn?

Kom dan op 18 september naar Passe-Partout: Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen brengt de theorie. Keramist Ann Van Hoey en Rik Ruigrok maken de vertaalslag naar de praktijk en getuigen over hun businessmodel.

 

Onze maatschappij verandert razendsnel. Met onze oude manier van denken en ondernemen komen we er niet meer. Het mooie is dat elke dag mensen ideeën krijgen om de zaken op een slimmere manier aan te pakken. Net op die manier maak je als vakman het verschil. Ondernemen vraagt om nieuwe businessmodellen: sociaal. duurzaam. circulair.

Deze Passe-Partout brengt inhoud en inspiratie naar vakmensen, kennispartners en bedrijven die een nieuwe manier van ondernemen niet uit de weg gaan.

 

Ben je zelf zoekende en geloof je in een circulaire economie, waarbij grondstoffen niet telkens opnieuw uit de aarde worden gehaald, maar maximaal in de economie blijven? Wil je meer weten over samenwerking met sociale werkplaatsen of stel je er een heleboel vragen bij? Mis deze avond dan niet. Inschrijven kan nu al door een mail te sturen.

 

Praktisch

•Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk (Bokrijklaan 1, 3600 Genk)

•Datum: 18 september 2018

Meer info op de website van VAKlab

 

Programma

18u: Ontvangst met een broodje

18u30: ‘Ondernemen vraagt om nieuwe business modellen: sociaal.duurzaam.circulair.’, door Jan Jonker

19u30: Pauze

20u: Vakmensen getuigen en gaan in interactie met het publiek:

21u: Netwerkdrink

22u: Einde

 

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.